The Crooked Cue Restaurant, Etobicoke, Ontario

The Challenge

OpenAire had the opportunity to bring an innovative design solution to its home community when the popular restaurant and pool hall The Crooked Cue in Etobicoke, Ontario went through a major renovation. The family-owned venue wanted to create a fun, upscale environment that stood apart from the average pool hall. The Crooked Cue wanted a modern, inviting, open space for guests to enjoy any time of the year. They also wanted to improve business as it was great during winter months, yet slower in warmer weather.

The Solution

OpenAire transformed their space with a custom-designed retractable glass skylight (20’ x 48’) on the second floor, which retracts completely off of the opening over the adjacent roof. This new design has allowed guests to enjoy an outdoor/indoor experience in any weather, while also letting The Crooked Cue use its entire floor space year-round. Since the addition of the retractable roof, business has attracted new guests and it has increased business by 50 percent. “We were only closed for 6 weeks and the result was worth it. We had as many guests in the first week of July, upon opening, as we did the entire month of July last year,” says Sam Pappas, owner of The Crooked Cue.

Read more >


Like this? Please share it.
The Crooked Cue Restaurant

Project Photos

Let us know how we can help you achieve your vision of letting the sky in!

Start A New Project
Request Service
General Inquiry
Tell us about your project.
Let us know how we can help. 

Step 1 of 2

How can we help you?

Speak with an OpenAire design expert

Contact us today to get the conversation started.
cross